Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Skövde Konståkningsklubb

Följ

Skövde KK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Skövde Konståkningsklubb
Välj grupp

Kontaktinformation

Namn Skövde Konståkningsklubb
Adress Billingehovsvägen, 9
Postadress 54949 Skövde
E-post info@skovdekk.se
Orgnr 866600-7391
Kontonr Bankgiro 5812-0098

Om Skövde Konståkningsklubb

Skövde konståkningsklubb startades under 1954 och antog sina första stadgar formellt 1 januari 1955. Förra säsongen hade vi dryga 100 medlemmar. Klubben är ansluten till Västergötlands konståkningsförund och Svenska konståkningsförbundet. I klubben tränar åkare från ca 3 år.

För att erbjuda både bredd och kvalitet har klubben ett flertal grupper som tränar med olika målsättningar. Förutom träning på is ingår även kondition och styrka. Vilka åkare som skall tävla i respektive tävling beslutas av tränarna för respektive grupp i samråd med åkare och föräldrar.


Träningstider
Försäsongen drar igång under augusti varje år och sträcker sig fram till mitten av oktober. När tiderna för huvudsäsongen är klara meddelas dessa på respektive grupps kalender samt under nyheter på klubbens hemsida. Huvudsäsongen sträcker sig fram till mars/april månad.

Därefter fortsätter träningen på mark och is fram till midsommar. Under sommaren arrangerar Västergötlands konståkningsklubb läger i Skövde och mer information finns på www.skatingcamp.nu. På detta läger deltar åkare på alla nivåer.


Hjälp av föräldrar
Skövde konståkningsklubb är en liten förening och mycket beroende av engagemang från föräldrar för att kunna fungera. För att vi skall kunna arrangera tävlingar och andra aktiviteter behövs mycket hjälp från dig som är förälder.


Vi hoppas att du ska trivas i Skövde konståkningsklubb. Tveka inte att fråga om du undrar över något. Förslag på hur saker och ting kan göras bättre eller andra funderingar och frågor kan lämnas antingen till någon i styrelsen eller till ansvarig tränare.