Hoppa till sidans innehåll

Billingetrofén 2014/2015


Tack och vi ses igen...

Stort tack till fantastiska åkare i alla åldrar som sliter många träningstimmar för att vi skall få njuta av era program. Tack till publiken och anhöriga som under Billingetrofén kom långväga för att låta era åkare tävla i Skövde.

Långa resor och tidiga morgonar och sena kvällar är verklighet för många aktiva i sporten. Tack för att ni kom till Skövde och vi hoppas se er här igen på nya tävlingar.

Tack till tekniska funktionärer som inte bara gav poäng till våra åkare utan även tog sig tid och hjälper oss att utbilda nästa generation av arrangörer och funktionärer så att konståkningen kan fortsätta att utvecklas i Sverige, Västra Götaland och Skövde.

Och ett tack till Fanny som lagade en fantastisk soppa till oss som höll oss alla igång när tävlingen fortsatte till sent på kvällen.

Ett extra stort tack till personalen på Billingehov för fantastiskt stöd och ett glatt humör trots att ni får jobba övertid för att inte låsa in mig i ishallen på kvällarna under förberedelser och under själva tävlingen. Tack för att ni fixar tusen små praktiska detaljer för att vi ska kunna bedriva verksamhet inom vår idrott och ge våra gästande åkare med familjer en bild av ett varmt och välkomnande Skövde.

Jag ser fram mot att tillsammans med er alla arrangera de kommande tävlingarna denna säsong. Härnäst arrangerar vi Lucia den 7:e december och sedan Billingestjärnan den 21-22 februari.

Svenska Elitseriefinalen i konståkning kommer att avsluta säsongen 2014/2015 i Skövde och vi hoppas kunna överträffa de två tidigare årens finaler när det nu är tredje gången gillt.

Uppdaterad: 06 FEB 2015 21:53 Skribent: Dan-Erik Bergström


 

 

 

majoren skövde


Lorentzon 

 


 


AssemblinWibergs Web


Lorentzon styr


CEJN AB


 

 


Grönsakshuset SkövdeMP Skating


Postadress:
Skövde KK - Konståkning
Billingehov
54142 Skövde

Besöksadress:
Billingehov
54142 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info