Hoppa till sidans innehåll

Billingetrofén 2012/2013


Tack och tack igen...


Stort tack till fantastiska åkare i alla åldrar som sliter många träningstimmar för att vi skall få njuta av era program. Tack till publiken och anhöriga som under Billingetrofén kom långväga för att låta era åkare tävla i Skövde från tidig morgon till sen kväll. Tack till tekniska funktionärer som inte bara ger poäng till våra åkare utan även tar sig tid och hjälper oss att utbilda nästa generation av arrangörer och funktionärer så att konståkningen kan fortsätta att utvecklas i Sverige, Västra Götaland och Skövde. Ett varmt extra tack till medlemmar i klubben som ställt upp och nära nog haft bostad i ishallen i flera dagar. Utan er alla hade vi inte haft en tävling!

Ett extra stort tack till personalen på Billingehov för fantastiskt stöd och ett glatt humör trots att ni får jobba övertid för att inte låsa in mig i ishallen på kvällarna under förberedelser och under själva tävlingen. Tack för att ni utan att protestera hanterar schemaändringar och för att ni fixar tusen små praktiska detaljer för att vi ska kunna bedriva verksamhet inom vår idrott och ge våra gästande åkare med familjer en bild av ett varmt och välkomnande Skövde.

Tack till våra sponsorer, hotellen i Skövde som givit våra långväga besökare boende, restaurang Parnassen för riktigt god mat. Skövde IK för lån av lokal för den domarutbildning som gick parallellt med vår tävling.

Och ett extra tack till Laila som lagade en fantastisk soppa till oss som höll oss alla igång när tävlingen fortsatte till sent på kvällen.

Uppdaterad: 07 JUL 2013 12:20 Skribent: Dan-Erik Bergström


 

 

 

majoren skövde


Lorentzon 

 


 


AssemblinWibergs Web


Lorentzon styr


CEJN AB


 

 


Grönsakshuset SkövdeMP Skating


Postadress:
Skövde KK - Konståkning
Billingehov
54142 Skövde

Besöksadress:
Billingehov
54142 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info