Hoppa till sidans innehåll

TACK!

02 MAR 2020 21:40
Hej. Nu är vi en erfarenhet rikare, vi har precis arrangerat en dubbel elitserietävling! Ett Stort Tack till alla Er som varit med innan, under och efter tävlingen! Utan Er hjälp hade det här aldrig varit möjligt.
  • Uppdaterad: 02 MAR 2020 21:40

För att arrangera en dubbel tävling på den här nivån, krävs det en mängd insatser som förberedelser månader i förväg. Allt från att bemanna alla poster under tävlingen, skicka inbjudningar, ordna medaljer, göra övriga inköp samt att serva alla som kommer till oss.

Alla åkare, tränare, domare och teknisk panel som ska ha skjuts, mat och fika under hela helgen.

Att lotta åkarnas startordning, se till att all utrustning fungerar och är på plats.. ja en mängd aktiviteter som behöver göras helt enkelt.

Skövde KK har sedan många år ett gott rykte om att vara en bra tävlingsarrangör! Det vill vi såklart upprätthålla. Det är också en av våra stora inkomstkällor under säsongen. Så som vi alltid brukar säga så behöver alla medlemmar på något sätt hjälpa till.

Ett extra Tack till vår tävlingsledning, bestående av Dan-Erik Bergström, Eva-Lotta Johansson och Sandra Nielsen som har stått för all förberedelse och dessutom varit i ishallen och jobbat från fredag lunch till kväll och likaså lördag och söndag från tidig morgon till sena kvällar!

Tack också till Er som erbjudit er ett eller flera arbetspass under helgen. Sen en mycket uppskattad insats av Jimmy Aronsson och Anti Pirinen som erbjöd sig söndag kväll att hjälpa till att montera ner och plocka undan all utrustning! Ingen nämnd, ingen glömd - men återigen, det glädjer mig att se så många engagerade föräldrar som verkligen ställer upp!

Och slutligen ett stort tack till all personal på Billingehov som ser till att vi har en anläggning där det går att genomföra även större konståkningsarrangemang i Skövde.

Mvh

//Veronica Fredsberg

Ordförande Skövde KK

Skribent: Veronica Fredsberg
Epost: Adressen Gömd


 

 

 

majoren skövde


Lorentzon
Skaraborgs storkök


 


AssemblinWibergs Web


Lorentzon styr


CEJN AB


 

 


Grönsakshuset SkövdeMP Skating


Postadress:
Skövde KK - Konståkning
Billingehov
54142 Skövde

Besöksadress:
Billingehov
54142 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info