Hoppa till sidans innehåll

När tränar man?

Träningsmängden inom SKK varierar stort både mellan grupperna och över säsongen. Från en dag i veckan i Skridskoskolan till 8 pass i veckan för Elitserieåkarna under uppbyggnadssäsongen.

Varje grupp som tränar inom SKK har en kalender i respektive arbetsrum. Dessutom finns en kalender för hela föreningen där våra egna arrangemang och andra viktiga datum för hela föreningen anslås.

Här anges de tider resp grupp tränar. Varje aktivitet (om man klickar på dem) har även namn och telefonnummer till den tränare som är ansvarig för just detta träningspass.

Kalendertips...

Nedan följer två tips som kan underlätta er vardag i användandet av Kalendrar på SKK:s hemsida (och alla andra kalendrar på hemsidor i IdrottOnline)

  1. När ni kommer till kalendervyn, välj "Från - och till datum" så visas de kommande 30 dagarna i kalendern.
Till-från_kalender
Man kan få kalendern synkroniserad till sitt e-post program / telefon / PIM / etc.
  1. Till höger på varje kalender finns följande länk:
  2. Exportera_kalender
    Klicka på den för att få instruktioner på hur ni ansluter kalendern till t.ex. en smartphone så att ni alltid har en uppdaterad kalender med er.
    Notera att beroende på tjänst (Google, Windows Live, iCalender etc.) kan det ta upp till 24 timmar innan en ändring som syns på websidan syns i er telefon. Oftast går det fortare men vi har sett upp till 24 timmars fördröjning i enstaka fall.


 

 

 

majoren skövde


Lorentzon 

 


 


AssemblinWibergs Web


Lorentzon styr


CEJN AB


 

 


Grönsakshuset SkövdeMP Skating


Postadress:
Skövde KK - Konståkning
Billingehov
54142 Skövde

Besöksadress:
Billingehov
54142 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info