Hoppa till sidans innehåll

Tack och kvarglömda saker

28 NOV 2018 20:44
Skövde konståkningsklubb vill tacka alla er åkare, åkares föräldrar och medlemmar i Skövde KK för helgens tävlingar. Det är ni som gör det möjligt att bedriva Svensk konståkning.
  • Uppdaterad: 28 NOV 2018 20:44

Det var fantastiskt roligt för oss som klubb att kunna anordna två tävlingar parallellt på samma helg. Och som ni vet är B-hallen nybyggd och Billingestjärnan var premiären för konståkningstävlingar i denna hall.  Vi hittade en del saker att åtgärda till nästa tävling i B-hallen. Och då även A-hallen har ny is-pist och delvis ny ljudanläggning hittade vi även här saker att förbättra till nästa tävling i mars.  Så det var mycket som var nytt för oss som klubb i många avseenden men tack vare er flöt helgen på i rasande fart.

Om någon har idéer, synpunkter eller tankar på vad ni upplevde, både positivt och negativt, så skriv gärna en rad om detta och skicka till oss i Tävlingskommiten på This is a mailto link så ska vi ta med era tankar och ideér i den sammanställning av lärdomar vi kommer göra under nästa vecka.

Allt bra ska vi försöka förstärka och det som var mindre bra skall vi göra allt vi kan för att åtgärda.

Vi har ett antal kvarglömda saker som kan återfås mot beskrivningar. Termosar, skridskoskydd, handskar och vantar, en jacka och t.o.m. en konståkningsklänning(?!).
Skicka ett mail till This is a mailto link eller kontakta Dan-Erik Bergström på telefon 070-667 05 00 mellan 09:00 – 19:00 så ska vi se vad vi kan få tillbaka till rätt ägare och hur vi löser det.

Ännu en gång ett varmt tack till alla er som deltog och till er som anmälde er, men tyvärr inte fick plats då dagarna hade lite för få timmar för att få in alla åkare.

Ett stort tack till alla medlemar som jobbade under helgen. Och ett varmt tack till våra vaktmästare som hjälper oss med allt som sker under uppbyggnad och tävling. Ni verkar lite i det dolda i ishallen under tävlingarna, men vi hade inte klarat det utan er närvaro.

Vi hoppas få träffa alla åkare och föräldrar igen nästa säsong då vi kommer försöka upprepa detta med att ha dubbla tävlingar samma helg. 

Med varma hälsningar

//Skövde Konståkningsklubbs tävlingskommite

Skribent: Dan-Erik Bergström
Epost: This is a mailto link


 


AssemblinWibergs Web


Lorentzon styr


CEJN AB
Y Frank AB Skövde


Grönsakshuset SkövdeMP Skating


Postadress:
Skövde KK - Konståkning
Billingehov
54142 Skövde

Besöksadress:
Billingehov
54142 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info