Hoppa till sidans innehåll

SKK Arrangemang


SKK_isstjärna

Nedan listas de olika arrangemang som Skövde Konståkningsklubb normalt arrangerar under en säsong. Mellan 2013 - 2015 så arrangerade vi även Elitseriefinalen där vi fick mycket beröm både från åkare, tränare och medarrangörer för vårt professionella tillvägagångssätt.

 

Uppstarts-/dagläger

Med återstart 2011 tog SKK upp traditionen att hålla ett dagläger under första veckan i Augusti för att "kick-starta" säsongen. Lägret är öppet för åkare från andra klubbar och riktar sig till åkare från "nästan testade" till A-åkare.

 

Skridskons Dag

Det officiella startskottet för huvudsäsongen har kommit att bli synonym med Skridskons Dag. Uppvisningar och en inbjudan till allmänhet och nyfikna som kan provåka med klubbens medlemmar och tränare för att känna på om konståkning är din grej. Läs mer om Skridskons Dag här.

 

Sankta Helena Trophy

Sankta Helena Trophy är en tävling för A-åkare som deltar i Svenska Konståknings Förbundets A-serie. Läs mer om Sankta Helena Trophy här.

 

Skridskoskolan

Skövde KK arrangerar varje år en Skridskoskola för barn som vill lära sig att åka skridskor.Läs mer om Skridskoskolan här.

 

Billingetrofén

Billingetrofén är en klubbtävling. Läs mer om Billingetrofén här.

  

Lucia

Vintermys i decembermörkret med uppvisningar och Luciatåg på Billingehov ishall. Läs mer om vårt uppskattade Luciatåg.

 

Billingestjärnan / Slinga

Billingestjärnan är en stjärntävling. I samband med denna tävling så anordnas även slingauppvisning (för otestade åkare) Läs mer om Billingestjärnan.

 

Uppdaterad: 27 JUN 2018 09:34 Skribent: Styrelsen


 

Lorentzon


Skaraborgs storkök
AssemblinWibergs Web


Lorentzon styr


CEJN AB
Y Frank AB Skövde


Grönsakshuset SkövdeMP Skating


Postadress:
Skövde KK - Konståkning
Billingehov
54142 Skövde

Besöksadress:
Billingehov
54142 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info