Hoppa till sidans innehåll

Intresseanmälan


Vill du/ert/era barn bli medlemm(ar) i Skövde Konståkningsklubb? Fantastiskt roligt tycker vi! 

1) Fyll i nedanstående formulär och var noga med att kryssa i de alternativ som rör PUL etc. Det är några steg i formuläret men det framgår ganska tydligt vad som ska fyllas i i varje steg. Är det några frågor så skicka gärna mail till This is a mailto link

 2) Efter ni skickat in uppgifter så får vi ett mail och vi kan därefter godkänna er intresseanmälan.

I denna intresseanmälan kan man tyvärr inte ange vilken grupp man vill börja åka i så vi ber er därför även att 3) skicka ett mail till This is a mailto link med vilken grupp som verkar intressant och vilken åkare det gäller (här behövs inget personnummer. Det viktiga är att vi förstår vem det gäller)

Ska ni anmäla ert barn så fyller ni i barnets personnummer först. Har ni fler barn inom er familj som ni vill anmäla måste ni fylla i samma formulär en gång per barn. Däremot räcker det självklart med ett mail (punkt 3 ovan).

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Skövde KK - Konståkning
Billingehov
54142 Skövde

Besöksadress:
Billingehov
54142 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info